: Tornhøjvej 14, 9220 Aalborg Øst : 98 15 74 44 : kontor@oestskolen.dk Sociale medier:

Udebørnehaven Morgenfruen

 

 

 Igennem flere år har tanker og ideer om en børnehave i forbindelse med skolen taget mere og mere form, og nu er det så heldigvis lykkedes at få godkendt “Udebørnehaven Morgenfruen” til at modtage 30 børn i alderen 3 – 6 år fra 1. juni 2015.
Vi har valgt, at børnehaven skal være en “udebørnehave”, hvilket kommer til at betyde, at børnene vil tilbringe en stor del at tiden i det fri. Skolen har en jordlod i Aalborghaven Venøsundvej på ca. 1500 m2, s…om dels benyttes til skolehaver, og dels skal opbygges til en have, hvor børnene på daglig basis er med i arbejdet i haven. Der skal dyrkes grøntsager og blomster og skabes rum for meningsfulde aktiviteter for børn og voksne. Grundtanker om dyrkningsmetode vil tage udgangspunkt i permakultur.
På denne side kan man læse lidt om, hvad det er http://permakulturhaven.dk/permakultur-design

Der er i forvejen en waldorfbørnehave, nemlig “Tusindstrålen”, på matriklen, men den er i sin drift helt selvstændig og fuldstændig uafhængig af skolen, så selvom der i tidens løb er kommet en del børn fra Tusindstrålen til skolen, så må vi for at stimulere skolens fremtidige vækst yderligere, nu sætte dette initiativ i værk. Vi ønsker os et godt og stærkt samarbejde og er overbeviste om, at de to børnehaver vil supplere hinanden på bedste vis, og vi glæder os således over, at endnu flere familier får mulighed for, at deres børn vokser op i et pædagogisk miljø, som på alle måder stimulerer børn til at udvikle sig alsidigt, trygt og harmonisk.

 

Link til Facebook:

https://www.facebook.com/pages/%C3%98stskolens-Udeb%C3%B8rnehave-Morgenfruen/689169811205476?fref=ts

 

Link til hjemmesiden (under udarbejdelse)

http://udeboernehaven.dk/morgenfruen/

Udgivet
Kategoriseret som Aktuelt