: Tornhøjvej 14, 9220 Aalborg Øst : 98 15 74 44 (8-9) : kontor@aalborgsteinerskole.dk Sociale medier:

Journalist Thomas Uhrskov

Journalist Thomas Uhrskov  "Journalist Thomas Uhrskov er vild med at forlænge barndommen så meget som muligt. “Som 14-årig spurgte jeg stadig mine kammerater om de “kunne lege”. I dag ryger ordet “lege” ud af børns ordforråd, når de er 9 år.”

“Jeg tror at vi skal se skolen som meget andet end et sted, hvor man lærer et bestemt pensum. Skolen er også styrende for, hvordan vi i resten af vores liv kommer til at lære. Og her har Steiner pædagogikken meget at byde på. Den lidt gammeldags, spørgende og noget langsomme undervisningsform med mange gentagelser viser sig at skabe en stor interesse hos børnene. Jeg vil hellere have, at mine børn er “interesserede og engagerede”, end at de partout skal kunne lære og dividere inden 2. klasse”

“Det har været sjovt at opleve, at selv om personerne i bogen “Leve helheden” er meget forskellige, så er det nogle af de samme ting, de fremhæver. De interviewede snakker om, at deres skolegang har gjort dem interesserede, engagerede, viljesstærke og kreative i deres tænkning.”

Ovenstående er citater fra bogen Leve helheden, hvori tidligere Steiner elever er blevet interviewet. Læs bogen online nedenfor. Thomas Uhrskov er far til 3 børn på Steiner skolen i Kvistgård i Nordsjælland."

er vild med at forlænge barndommen så meget som muligt. “Som 14-årig spurgte jeg stadig mine kammerater om de “kunne lege”. I dag ryger ordet “lege” ud af børns ordforråd, når de er 9 år.”
“Jeg tror at vi skal se skolen som meget andet end et sted, hvor man lærer et bestemt pensum. Skolen er også styrende for, hvordan vi i resten af vores liv kommer til at lære. Og her har Steiner pædagogikken meget at byde på. Den lidt gammeldags, spørgende og noget langsomme undervisningsform med mange gentagelser viser sig at skabe en stor interesse hos børnene. Jeg vil hellere have, at mine børn er “interesserede og engagerede”, end at de partout skal kunne lære og dividere inden 2. klasse”
“Det har været sjovt at opleve, at selv om personerne i bogen “Leve helheden” er meget forskellige, så er det nogle af de samme ting, de fremhæver. De interviewede snakker om, at deres skolegang har gjort dem interesserede, engagerede, viljesstærke og kreative i deres tænkning.”
Ovenstående er citater fra bogen Leve helheden, hvori tidligere Steiner elever er blevet interviewet. Læs bogen online nedenfor. Thomas Uhrskov er far til 3 børn på Steiner skolen i Kvistgård i Nordsjælland

Se linket til bogen “leve helheden” her:  http://issuu.com/leve_helheden/docs/dok