: Tornhøjvej 14, 9220 Aalborg Øst : 98 15 74 44 (8-9) : kontor@aalborgsteinerskole.dk Sociale medier:

Citater fra forældre og elever

Forældre

Jeg synes der er en grundholdning om at man er ambitiøs på børnenes vegne, på en tålmodig måde, man vil gerne have dem over et sted hvor de på egen hånd ønsker at gøre sig umage og selv kan se en mening med tingene. Og det virker! Der er masser af gåpåmod og iver. Mit barn er altid glad for at komme i skole og imødeser sommerferien med blandede følelser. […] Alle mine børn skal gå her.

Far med børn i 0. og 3. klasse

Min datter startede på Aalborg Handelsskole. Hun bestod begge optagelsesprøver, i første forsøg, for at komme ind. Hun fik i går 10 til danskeksamen. 🙂

Jeg tror ikke hun ville have klaret det, hvis ikke det havde været for skolen. I gav hende støtten og troen på sig selv. [Den tidligere skole] havde nedbrudt hende. I løbet af de to år hun gik på Steinerskolen var det en helt anden pige jeg fik hjem hver dag. Glad, mere tro på sig selv, flere venner. Det er bevis på at det I gør, virker.

En fantastisk skole, med dygtige lærere.

Mor til tidligere elev i 10. klasse

På andre skoler snakker man meget om trivselstiltag. Her på skolen snakker man ikke så meget – her trives man bare.

Mor til elev i 3. klasse

Vores barn har for et halvt år siden skiftet til Aalborg Steinerskole og er utroligt glad for at gå der. Hun har fået nye venner på rekordtid, tonen er god blandt både elever og lærere, og så får hun en masse inspiration til læring. Hver eneste dag kommer hun glad i skole og tager glad hjem. Vi giver skolen vores varmeste anbefalinger.

Forældre til pige i 5./6. klasse

På andre skoler snakker man meget om trivselstiltag. Her på skolen snakker man ikke så meget – her trives man bare.

Mor til elev i 3. klasse

Vi har personligt haft de bedste oplevelser med skolestart af 2 af vores børn. De lærere der underviser vores børn er dygtige, kompetente og har masser af hjerte med i undervisningen. Udover selve lærere og ledere så er der en meget kompetent og aktiv bestyrelse som skolen ikke kan undvære. Det er meget tydeligt at Steinerskolen bliver forstærket og forbedret af alle de fantastiske forældre der giver så meget for at skabe et dejligt fristed for vores børn og som engagerer sig i udvalg og andre vigtige opgaver.

Far til 2, snart 3 glade Steinerskole børn.

Vi har personligt haft de bedste oplevelser med skolestart af 2 af vores børn. De lærere der underviser vores børn er dygtige, kompetente og har masser af hjerte med i undervisningen.

Anmeldelse fra Google

Forestil dig hvordan det er at køre ned af en vej med en masse store anonyme bygninger, og så for enden ligger der en lille dynamisk udseende skole hvor alle hilser og siger god morgen – jeg oplever at Aalborg Steinerskole bringer mig fluks ind i Astrid Lindgrens univers i “Børnene i Bulderby”. En skole for børnene, hvor der er plads til leg og udfoldelse. Vi oplever en mangfoldig skole, hvor forskelligheder ses som en gave, og at der er plads til alle. Eleverne kender alle hinanden, og er sammen på kryds og tværs af alder! Vi oplever et stærkt og varmt forældre engagement og nogle meget varme, dygtige og engagerede lærere som virkelig brænder for at undervise og VÆRE med børnene.

Anmeldelse fra Google

Vores søn trivedes ikke på den lokale folkeskole. Det er sket flere gange på de par måneder han har gået på skolen, at han er kommet hjem og fortalt om en fed dag de har haft. Der er mange synspunkter omkring steiner, men for os er det vigtigste, at vi har glade børn der trives med deres skolegang. Livet stopper ikke efter 9. klasse og jeg synes det er meget værdifuldt at have børn der har lyst til at fortsætte med at tage en uddannelse og ikke er brændt ud efter folkeskolen med uendelig skærmtid og prøver.

Anmeldelse fra Google

Et af de bedste valg vi har taget på vores børns vegne. Skøn lille skole med et stort fællesskab for både børn og forældre. Her er masser af nærvær og plads til alle. Børn bliver set som de hele individer, de er og får lov at udfolde sig fagligt såvel som kreativt og musisk, og det hele vægtes lige højt.

Anmeldelse fra Google

Når jeg ser hvad Aalborg Steinerskole giver mine børn, så får jeg helt lyst til selv at være barn der! Omsorgsfulde, passionerede undervisere som udviser hjerterum, tid til hver enkel og en helt grundlæggende essentiel kærlighed til det lærende barn. Mine børn ELSKER deres skole og det gør de udelukkende på grund af de kompetente og dygtige lærer som hver dag trykker deres hånd, kigger dem i øjnene og lytter til deres ord. Tak for jer!

Anmeldelse fra Google

Meget dejlig skole, drives med nye folk og super nærværende og dygtige undervisere. En skole med plads til at være dig, blive mødt som den du er og udfolde dine taleneter. Underviserne ser den enkelte elev og støtter op om klassefællesskabet.

Anmeldelse fra Google

Vi er som forældre meget glade og trygge for at have barn på skolen og snart et mere. Vi oplever en kæmpe passion for eleverne og deres hverdag, samt masser af faglighed.

Anmeldelse fra Google

Fantastisk skole med fokus på den enkelte elev. Dejlig atmosfære og plads til at udvikle sig.

Anmeldelse fra Google

Fantastisk skole! Her får du en skole, hvor der både arbejdes med krop og sind. Børn har brug for at arbejde med virkelige ting, fra den virkelige verden, for at kunne skabe mening i sin hverdag – det lærer de bestemt her. Tak for en god skole.

Anmeldelse fra Google

Dejlig skole i Aalborg. Vores søn var rigtig glad for at gå på skolen. Dygtige og søde lærere og SFO personale. Tak for den tid vi var der, det vil aldrig blive glemt.

Anmeldelse fra Google

Det bedste skolevalg jeg gjorde til mine børn

Anmeldelse fra Google

Elever

Det jeg godt kan lide ved skolen er at alle er så søde ved hinanden. Og der er god undervisning. Man lærer noget her.

Elev i 8/9. klasse

Jeg kan godt lide at gå her på grund af den spændende undervisning og de kreative ting vi laver og alle de søde lærere og elever. Begyndte på skolen for mindre end et halvt år siden og har lært mere end på min gamle folkeskole. Helt perfekt skole.

Elev i 8/9. klasse

Jeg synes det er rart […] at dagene er okay korte.

Elev i 8/9. klasse

Jeg har gået på tre skoler. Og det her er nok den bedste jeg har gået på.

Pige i 8. klasse

Jeg synes, det er en rigtig god skole, og jeg er rigtig glad for at være kommet her i forhold til den anden skole, jeg har gået på. Man er så velkommen. Og man har så meget kærlighed. Og man giver det til alle.

Pige i 7. klasse

Det er sjovt at gå i skole fordi man skal lære så meget.

Dreng i 0. klasse

Da jeg startede var der rigtig mange der tog rigtig godt i mod mig. Jeg synes det er rart, at alle leger på kryds og tværs. Jeg er gode venner med mange i de ældre klasser, også 7 og 8 klasse. Alle er rigtig gode til at rumme hvordan man har det. Jeg synes alle lærerne er søde og rummelige også hvis man har det svært.

Elev, 3. Klasse

Jeg er rigtig glad for min skole – for selv om jeg blev ked af det idag i frikvarteret, så ved jeg at der er ingen på min skole der driller mig med vilje.

Elev, børnehaveklassen

Min skole er tryghed og glæde. Min skole er fyldt med omsorgsfulde lærere der tager sig tid til at lytte til mig. Sådan har det altid været. Altid. Jeg skal snart videre på ungdomsuddannelse og jeg ser frem til det nye der skal ske. Til den tid har jeg været på skolen i 10 år og børnehaven på stedet i 3 år. Min skole er en del af mig og mit fundament -og vil for altid være med mig i mit hjerte. Jeg vil savne alt ved den, selvfølgelig vil jeg det. TAK.

Dreng i 8. klasse

Jeg synes, det er en rigtig god skole, og jeg er rigtig glad for at være kommet her i forhold til den anden skole, jeg har gået på. Man er så velkommen. Og man har så meget kærlighed. Og man giver det til alle.

Pige i 7. klasse

Læs mere om skoledagen hos os. Og nøjes ikke kun med at læse om os, kom og oplev stemningen på skolen og tal med os.