: Tornhøjvej 14, 9220 Aalborg Øst : 98 15 74 44 (8-9) : kontor@aalborgsteinerskole.dk Sociale medier:
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Info-aften

4. december @ 17:00 - 19:00

Gratis

Velkommen til info-aften på Aalborg Steinerskole

Vi inviterer forældre og andre interesserede til info-aften, hvor du kan møde en af vores lærere og en forælder med børn på skolen. Her får du mulighed for at høre om børnenes skoledag, læring og trivsel, samt forældreengagement, skoledagens opbygning og børnenes oplevelser på vores skole.

På Aalborg Steinerskole tilbyder vi en helhedsorienteret uddannelse, der fremmer dit barns læring og personlige vækst gennem intellektuel udfordring, kunstnerisk udfoldelse og praktiske aktiviteter.

Vi respekterer barnet som individ, som en del i et større fællesskab og for deres plads i omverdenen, hvilket skaber et respektfuldt læringsmiljø, hvor børn kan udvikle sig til hele, harmoniske mennesker.

Som friskole er vi afhængige af et stærkt fællesskab. Det indebærer, at forældre bidrager med skolepenge, hjælper med rengøring og deltager i forskellige arrangementer. Til gengæld bliver I en del af et hjertevarmt fællesskab, hvor både forældre og elever føler et stærkt tilhørsforhold til skolen. Sammen skaber vi et trygt og inspirerende miljø for vores børn – skolen er vores, vi skaber den, og vi passer på den.

Kom og hør mere om Steiner-pædagogikken og det børnesyn, der danner grundlaget for vores skole. Vi glæder os til at møde dig!

Detaljer

Dato:
4. december
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Aalborg Steinerskole
Tornhøjvej 14
Aalborg Øst, 9220 Danmark
+ Google Maps
Telefon
98157444

Deltager

0 Deltager
Registrer her