: Tornhøjvej 14, 9220 Aalborg Øst : 98 15 74 44 (8-9) : kontor@aalborgsteinerskole.dk Sociale medier:

Forside

Aalborg Steinerskole

 

  

Selvudfoldelse          

  

Ro                  

  

Medmenneskelighed  


Kommende begivenheder


Aalborg Steinerskole er en friskole i Aalborg. Vores mål er at uddanne selvstændige, kompetente mennesker til et liv i frihed:

  • Selvstændigt arbejde udvikler personligheden og giver lyst til arbejdet
  • Periodeundervisning i fag som dansk, matematik mv. giver tid og ro til fordybelse
  • Ingen karakterer og eksamener
  • Mindre klassestørrelser
  • Fokus på at få aktiveret mere end bare hovedet, bl.a. med flere musik- og håndværksfag
  • Vi arbejder aktivt med sociale kompetencer og forståelse for forskelligheder – så alle trives

Læs mere om hvordan vi forbereder vores elever bedst muligt til livet.

Vi tilbyder undervisning fra 0.-10. klasse i vores dejlige bygninger, ikke så langt fra Aalborg Universitet. Vores grundlag er steinerpædagogik – steinerskolerne er den største og mest udbredte internationale skolebevægelse.

Jeg synes, det er en rigtig god skole, og jeg er rigtig glad for at være kommet her i forhold til den anden skole, jeg har gået på. Man er så velkommen. Og man har så meget kærlighed. Og man giver det til alle.

Pige i 7. klasse

Min skole er tryghed og glæde. Min skole er fyldt med omsorgsfulde lærere der tager sig tid til at lytte til mig. Sådan har det altid været. Altid. Jeg skal snart videre på ungdomsuddannelse og jeg ser frem til det nye der skal ske. Til den tid har jeg været på skolen i 10 år og børnehaven på stedet i 3 år. Min skole er en del af mig og mit fundament -og vil for altid være med mig i mit hjerte. Jeg vil savne alt ved den, selvfølgelig vil jeg det. TAK.

Dreng i 8. klasse

Vores barn har for et halvt år siden skiftet til Aalborg Steinerskole og er utroligt glad for at gå der. Hun har fået nye venner på rekordtid, tonen er god blandt både elever og lærere, og så får hun en masse inspiration til læring. Hver eneste dag kommer hun glad i skole og tager glad hjem. Vi giver skolen vores varmeste anbefalinger.

Forældre til pige i 5./6. klasse

Vi har personligt haft de bedste oplevelser med skolestart af 2 af vores børn. De lærere der underviser vores børn er dygtige, kompetente og har masser af hjerte med i undervisningen. Udover selve lærere og ledere så er der en meget kompetent og aktiv bestyrelse som skolen ikke kan undvære. Det er meget tydeligt at Steinerskolen bliver forstærket og forbedret af alle de fantastiske forældre der giver så meget for at skabe et dejligt fristed for vores børn og som engagerer sig i udvalg og andre vigtige opgaver.

Far til 2, snart 3 glade Steinerskole børn.